place of picture place of picture place of picture place of picture place of picture place of picture place of picture
place of picture

Letstalksigns
Ilse Kuijpers
Palantir 21
5663 SE Geldrop
tel. 06-41371686
Info@letstalksigns.nl
KvK:59197854
www.facebook.nl/letstalksigns

Mijn naam is Ilse Kuijpers. Ik ben getrouwd, moeder van drie prachtige dochters en oprichtster van Letstalksigns. Na de opleiding pedagogiek heb ik nog diverse scholingen gevolgd die mij verdieping hebben gegeven in de opvoeding van het kind, de ontwikkeling van de mens en hoe ik mensen kan coachen, begeleiden en trainen. Ik heb veel interesse in de ontwikkeling van de hersenen en de invloed van de omgeving op de ontwikkeling van de mens. Toen mijn oudste dochter bijna een jaar was las ik een artikel over babygebaren. Mijn motto is: “Als je iets leuk vindt, moet je het doen en grijp de kansen die je krijgt”. Zo ben ik gestart met het gebruiken van gebaren in de opvoeding. Gewoon omdat ik het leuk vond.
Pas toen ik het effect ervan zag en merkte dat mijn dochter zich met gebaren kon uitdrukken, nog voordat zij kon praten, begon ik ook in te zien dat het niet alleen leuk, maar ook nog eens nuttig is om gebaren te gebruiken. Dat mijn dochter een gebaar gebruikte in een totaal andere situatie dan waar ik het in had laten zien, maakte het helemaal bijzonder. Gebaren gebruiken maakt het voor een kind mogelijk om zich al verstaanbaar te maken, nog voordat het kan praten en als ouder ziet u ook beter waar uw kind staat in zijn/haar ontwikkeling.
Los daarvan is en blijft het ontzettend leuk om het contact met mijn dochters te intensiveren door het gebruik van gebaren. Verhalen worden levendiger en liedjes krijgen kleur. Het is zo leuk om het contact met een kind te kunnen versterken door het gebruik van gebaren. Dat gun ik iedereen. Na jaren ervaring binnen de jeugdhulpverlening en veel gezien te hebben als het gaat om hechting en de eerste levensjaren van het kind, heb ik besloten mijn kennis en ervaring over babygebaren uit te breiden en ook anderen er deelgenoot van te maken. Inmiddels ben ik opgeleid baby- en kindergebarenspecialist en verzorg ik diverse cursussen en bijeenkomsten tbv het kind. Ik ben ervan overtuigd dat het gebruik van babygebaren ten goede komt aan de band tussen ouder en kind en daarmee het kind een sterkere basis geeft voor de toekomst.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u aan de slag. Kijk dan snel verder op de site. Ik doe een breed aanbod variërend van cursussen tot workshops en indien gewenst kan ik ook individuele trajecten opstarten. Neem gerust contact met me op als u vragen heeft. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Lissa Zeviar, de oprichtster van babygebaren Nederland en gebarenstem. Tevens heb ik niveau 3 behaald van de Nederlandse gebarentaal.

Voor alle teksten en afbeeldingen op deze website gelden de copywright regels. © Copyright letstalksigns 2021

place of picture Diplomauitreiking babygebarenspecialisten