place of picture place of picture place of picture place of picture place of picture place of picture place of picture
place of picture

Letstalksigns
Ilse Kuijpers
Palantir 21
5663 SE Geldrop
tel. 06-41371686
Info@letstalksigns.nl

Activiteiten

Letstalksigns wordt regelmatig gevraagd om evenementen bij te wonen of om een workshop te verzorgen. Op deze pagina lees je de aankomende geplande activiteiten.

Op 14 april aanstaande staan letstalksigns en Handig met gebaren op het Zusske zwanger- en baby- event op de Heibloem in Veldhoven. Vanaf 11 uur tot 15 uur zijn wij aanwezig om jullie alles te vertellen wat jullie willen weten over het gebruiken van gebaren in de opvoeding.
Waar: Heiberg, Heerseweg 49, Veldhoven

Op 20 mei 2019 vindt er bij kinderboerderij Geldrop weer een workshop plaats voor peuters en hun ouder/verzorgers. Het is die dag landelijke hoedendag en daar staan wij natuurlijk ook bij stil. De workshop start om 10.00 uur en duurt tot 10.45 uur. Kosten bedragen €7,50 per deelnemend kind.
Aanmelden is verplicht en kan bij Kinderboerderij Geldrop.
Overig geplande workshops zijn:

- 18 juni 2019 Allemaal bloemetjes

De zintuigentuin organiseert regelmatig activiteiten voor diverse doelgroepen. Iedere maand komen ouderen samen voor een gezellig onderonsje. Onder het genot van een kopje koffie krijgen zij diverse activiteiten aangeboden, die de zintuigen doen prikkelen. Ook letstalksignsis gevraagd om deze ouderen een leuke middag vol vermaak te verzorgen. En uiteraard gaat Letstalksigns daar voor zorgen. Op 16 mei aanstaande verander ik dus een keer het gezellige peutergebrabbel in voor de wijze levenslessen van de ouderen. Zou ik ze ook wat gebaren kunnen leren?